Mediterrán kert, mediterrán növények > Leander - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Mediterrán kert, mediterrán növények > 11 weboldal. Kategória leírása: Mediterrán kertek, kertépítés, valamint mediterrán és egzotikus növények. Pálma, citrusfélék, füge, kefevirág...
Szponzorált linkek
Mediterrán dísznövények
http://www.edenkert.hu/diszkert/erkely-es-terasz/leander-mediterran-novenyek ...

Egyre forróbb már nálunk is a nyár, így már több kertben is találkozhatunk egzotikus, mediterrán dísznövényekkel a leanderen kívül. Mint a leander ezek sem fagytűrőek és figyelmes, gondos ápolást igényelnek. Murvafürt, citrusfélék, fügek, kefevirág, olajfa... Érdemes ezek igényeinek megfelelő speciális ásványi műtrágyaoldatot használnunk, amely magas vastartalmú és tartalmaz minden fő tápanyagot és nyomelemet gyorsan és jól felvehető formában, ezáltal biztosítja a gazdag virágzást és zamatos gyümölcstermést.

Mediterrán dísznövények
jukka.hu
http://www.jukka.hu/

Mediterrán kert, kertépítés, különleges kertkialakítás Önnek! Egzotikus, mediterrán növények ültetése, mediterrán burkolatok, kerti berendezések. Mi megvalósítjuk, amit megálmodott. Elhozzuk kertjébe a nyaralás hangulatát.

jukka.hu
Mediterrán illatok növényei
http://www.edenkert.hu/diszkert/viragagyasok/mediterran-illatok-hordozoi-izs ...

Ma már nem szükséges elutaznunk délre, hogy mediterrán illatok vegyenek körbe, ültessünk illatozó növényeket. Ilyenek például: levendula, rozmaring, izsóp, , hamvas cipruska.

Mediterrán illatok növényei
Citromfa gondozása, szaporítása
http://www.szephazak.hu/kert-tippek/citromfa-a-szobaban/698/

A citromfa kedveli a mi nyári időjárásunkat is és megfelelő gondoskodással szépen fejlődik és terméssel is megajándékoz. A citromfát télen a szobában, nyáron kitehetjük a kertbe, teraszra. A nemes fajtájú citromfát, dugványozással szaporíthatjuk, tavasszal.

Citromfa gondozása, szaporítása
Alkalmas a kertem mediterrán növényeknek?
http://www.edenkert.hu/szobanoveny/egzotikus-szobanovenyek/legszebb-mediterr ...

Mielőtt nekilátunk drága és egzotikus növényeket vásárolni, nem árt tudni: a mediterrán növények számára a legelőnyösebb a dél, délnyugati fekvés, viszonylag szélvédett, akár lejtős terület a kertben. Számtalan éghajlati tényező befolyásolja a növények életét, és jobb, ha előtte feltérképezi. Ajánlott fajok: Japán manilakender (évelő banán), örökzöld liliomfa (Magnolia grandifolia), sziklapálma (Brahea armata)...

Alkalmas a kertem mediterrán növényeknek?
Mediterrán kert tervezése
http://www.edenkert.hu/kertepites-kerttervezes/kertepites/mediterran-kert-tu ...

Egy mediterrán kert kialakításához, fontos a tudatos tervezés. Amennyiben hatásos kertet szeretnénk érdemes néhány szabályt figyelembe venni. Régies hangulat, növénytársítások: a magasakat hátra, az alacsonyakat az előtérbe helyezzük. Viráglépcsők kialakítása, hogy folyamatosan virágozzon valamelyik növényünk. Az oldalon megtalálható, hogy mi mindenre van szükség az összeállítás megtervezésekor.

Mediterrán kert tervezése
Könyvajánló: Mediterrán kert a teraszon
http://cserkiado.hu/edenkert-konyv/mediterran-kert-a-teraszon

Cser kiadó - édenkert.hu könyváruház. Egyre többen vágyunk rá, hogy a nyaralásból hazatérve se fakuljanak meg ezek az emlékek. Hogy megidézzük a nyaralás hangulatát, egyre többen nevelünk mediterrán növényeket itthon is. A könyv terveket, ötleteket ad át, hogy alakítsuk környezetünket egy kicsit mediterrán hangulatúvá.

Könyvajánló: Mediterrán kert a teraszon
Mediterrán piac
http://www.mediterranpiac.hu/

Mediterrán piac webáruház: mediterrán növények és növény magok vásárlása, rendelése. Mediterrán szobanövények, pálmafajták, fagytűrők, Golgotavirágok, mediterrán gyümölcsök, citrusok, leanderek, chilei növények és sok-sok különlegesség.

Mediterrán piac
Pálmakert
http://www.palmakert.hu/

Viszonylag sok pálma elviseli a mi teleinket is takarás nélkül is, vagy kissebb-nagyobb téli takarással. Télálló kerti pálmák, mexikói sivatagi yuccák, agavék, növénykülönlegességek, egzotikumok akár négy méteres nagyságban is.

Pálmakert
Kolibri kertészet - Mediterrán növények
http://www.kolibrikerteszet.hu/mediterran_novenyek

Kolibri kertészet - Mediterrán növények és ismertetésük, melyekkel kertünkbe varázsolhatjuk a Földközi-tenger hangulatát. Citrusfélék, Murvafürt, Leander, Encián, Sétányrózsa, Gránátalma, Fukszia, Angyaltrombita, Füge...

Kolibri kertészet - Mediterrán növények
Az angyaltrombita gondozása
http://www.citygreen.hu/index.php/disznovenyek/125-az-angyaltrombita-gondozasa

Cikkünkben az angyaltrombita gondozási tudnivalóiról írunk. A leanderhez hasonlóan, ezt a pompás virágú dísznövényt is fagymentesen kell teleltetni. Honlapunkon további növénygondozási tanácsokat, valamint dísznövény és szobanövény portrékat olvashat.

Az angyaltrombita gondozása
Hirdetések
Oldal leírása
leander.wyw.hu: A leanderek (Nerium oleander), a mediterrán hangulatú kertek királynői. Népszerűsége mérgező nedvei ellenére, töretlen hazánkban. Leanderekkel foglalkozó weboldalak gyűjteménye és információk minden mennyiségben, ami fontos kiindulópont lehet minden leander kedvelő és tulajdonos számára. Leanderek gondozása, igényei, szaporítása, metszése, teleltetése, valamint betegségei, és kártevői.
Gyűjteményünkben 138 válogatott leander témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 138 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 1 | Linkre kattintás összesen: 27743